Чеше вітер вербам коси

Чеше вітер вербам коси
Чеше вітер вербам коси
 
Чеше вітер вербам коси,
Заплітає стрічки,
Під дуду пісні голосить
І чекає нічки
 
Щоб спочити десь у стрісі
І зігріти боки,
А на ранок йти по лісі
Й надувати щоки,
 
Розгулятись по долині,
Вмитися росою,
Полетіти в хмари сині
Та прийти з грозою.
24 04 2017 р
Вікторія Р