Своя межа

Туда, оттуда
Тянут, рвут…
Да нету чуда,
Видно, тут.
 
И прохожу
В толпе людей
Свою межу
Земных полей…
 
Иду не в такт.
Дышу не в ритм
Пою не в лад
Всеобщий гимн.
 
Туда… отсюда
Рвётся дух!
Открой ворота,
Боже-Друг.