Світле майбутнє

Світле майбутнє
Коли настане час
 
Розквітне Україна
 
Вона зростати буде
 
Як там мала дитина.
 
Але хай тільки зараз
 
Закінчиться війна
 
Ні кому не потрібна 
 
Кривава боротьба.
 
Заради всіх дітей
 
Які тремтять від страху
 
Закінчіть ворожнечу 
 
Безглузду всю цю вашу.
 
Заради всіх людей
 
Які майже не вірять
 
Що буде вже майбутнє
 
В нашої країни.
 
Хай зійде сонце вгору
 
Промінцем зігріє
 
Хай солов'ї співають
 
Про нашу Україну.
 
І щастя буде повно
 
У кожної родини
 
І всі ми будем жити
 
В коханні та довіри.