Не весела хода життя...

Не весела хода життя...

Аудиозапись

Исполняет Н. Кузьмич - Жогло
 
Не весела хода життя
І літа наші каяття...
Зупинились біля ріки,
Вдруге в воду нам не війти...
 
Не знайти, що гнітить, пече,
Чому серцю так боляче,
Де рясніла колись ковила,
Нині там лиш полинь-трава...
 
Річка стала лише струмок,
А царівна моїх думок
Вишивала мені рушники
Та даремно просив руки
 
Пішла з іншим вже під вінець
І з'єднав їх сам пан-отець,
В храмі божім клялися навіки
Та змарніли життя, роки...
 
Не таланить давно їм вдвох,
Не таку давав долю Бог,
Не почує і не прийде,
Те що було вже не буде...
 
 
П.В.М. 5.09.2016г.