Дачные куплеты

Дачные куплеты
Сосед:
-Гляди, Матрена, твои козы
Мне истоптали ночью дачу,
Капусту съели, смяли розы...
 
Матрена:
- Де? Я слiпа, зовсім не бачу.
 
Сосед:
-Матрена, слышишь, по утру
Уйми дурного петуха.
Не дай прибегнуть к топору...
 
Матрена:
- Що? Я не чую, я глуха.
 
Сосед:
-Я предъявил тебе улики
Ты правда, что ль, глухонема?
Плати мне за ущерб клубникой!
 
Матрена:
- Так полуниці ж... вже нема.
 
Сосед:
-Матрена , тута не Париж!
Неси корзину яблок дюжую.
 
Матрена:
-i що, ти увесь кошик з'їж ?
 
Сосед: (на украинском)
- Я що не з'їм, то понадкушую.
 
Матрена:
- О-ой! Що, забув ти рідну мову?
Дивись який він поліглот.
Спочатку геть свою корову,
Нехай не топче мій город.
 
 
 
Полуниця - клубника.
Вже нема ....укр. созвучно с Je ne ma......франц......nge pas .....
Кошик - корзина.
Спочатку - сначала.
Город - огород.