Молиться світ

Молиться світ
Сіє нелюдяне
Жмені свинцю,
Молиться світ
Золотому Тільцю,
Ніби не знають
Про досвід віків
Нові адепти
Кривавих богів.
Ніби ніхто
Не вмирав на хресті,
Ніби є вічність
У цьому житті.