Український Ґарик 337

Український Ґарик 337
За мотивами І. Губермана
 
Вдихаєм азіатську добру ніч
і густо над євреями гигочем;
в Росії більший прогресивний параліч,
світліші є Варфоломіївськії ночі.
 
 
Оригінал
 
Смакуя азиатский наш кулич,
мы густо над евреями хохочем;
в России прогрессивней паралич,
светлей Варфоломеевские ночи.