Український Ґарик 336

Український Ґарик 336
За мотивами І. Губермана
 
Нам вік приніс уроки всякії,
але один — вінець всьому:
найяскравіше світять факели,
які відводять у пітьму.
 
 
Оригінал
 
Век принес уроки всякие,
но один — венец всему:
ярче солнца светят факелы,
уводящие во тьму.