Сонячний зайчик! А деж в нього вуха?
Цим ранком прокинувся Сонячний Зайчик,
До друзів побіг в дитсадок-водограчик.
Всі дітки радіють! Сміється народ -
У небі - веселка! Зайців хоровод!
В них лапки пухнасті і хвостик із пуха!
Це - Сонячний зайчик! А деж в нього вуха?
Весь жовтий, як золото сонячний пух! -
Та що ж це за зайчик, якщо він без вух?
Ой! Донечка, люба! Чого ж ти так плачеш?
- Той Зачик з в-у-х-а-м-и, а ти їх не бачиш!
А я придивився, і справді в альбомі –
всі Зайці в-у-х-а-т-і! Й стрибають
(сховались) в с-о-л-о-м-і!
15.10.2016=GoldKing=