Сонця посмiшка веселка

Щира посмішка у сонця - наче пісня в небі вється.
У блакитного віконця дощ веселкою сміється.
У чарівній вишиванкці на зелених дивних ніжках,
Розбігаються веснянки по стежинках та доріжках.
 
На дубравках постоять, на луках за озерцем.
І у вирій полетять з мандрівливим вітерцем.
 
Зайці сонячні веселі засівають землю цвітом.
Прикрашають всі оселі різнобарвним алфавітом.
Посміхається природа - квітку ту цілує бджелка.
Їй - казкова нагорода сонця посмішка - веселка.
 
21.04.2016=GoldKing=