Новий Гімн України.

Новий Гімн України.

Аудиозапись

Моя Україно! Гімн.
(мінус - музика пісні Дениса Майданова «Вечная любовь»
в стилі «важкий рок» з мажором у приспіві)
Хай кожного ранку у ваше віконце
Всміхнеться РА-квітка під назвою Сонце! =GoldKing=
А старий гімн України – мінорний, негативний, пригнічуючий
дебілізатор народу України. Складається з інформаційно
негативних вірусів «ще не вмерла-а-а» - це сльози по труні,
«запануємо» - мрії про майбутнє, (яке може наступити, а може
й ні), проте ми вже живемо в майбутньому й так далі…
Гімн повинен стверджувати та поєднувати, звеличувати та
прославляти (не бога, а нас – українців (не хохлів) разом з
нашою ненькою – Україною, наснажувати на Перемоги
за Правду, Волю, Любов, во ім’я Українського НаРоду та
нашої рідної Української землі, яку спадкували нам наші
пращури своєю звитягою та кров’ю! ось моя пропозиція:
 
Скільки на Волю твою зазіхали,
Скільки ганьбило тебе ворогів…
Та нашу Силу вони не зламали!
Ми - Українці - нащадки Богів!
Нас не поставить ніхто на коліна!
Матінко-Русь - це єдина сім’я!
Рідна душа - ти моя Україно,
Сама найкраща у світі земля!
 
R: Наша Воля - це крила лелеки!
Батьківщина - степОвий майдан!
Україно прокинься, палає зоря!
Наша Сила – це хвилі святого ДніпРа!
 
Скіфські вітри у степах заховали -
Брязкіт за Волю козацьких століть.
Ми устояли від злої навали -
В серці моєму мій Київ стоїть!
Будеш пишатись за доньку та сина!
В мене є ненька, а в тебе є Я!
Сонце моє - ти моя Україно!
Квітне у Волі хай наша земля!
 
R: Наша Воля - це крила лелеки!
Батьківщина - степОвий майдан!
Україно прокинься! - За зброю пора!
Сонця промінь у хвилях святого ДніпРа!
 
Так зборонимо ми Волю віднині,
Нашим нащадкам - степи та природу
Руки та серце - святій Україні!
Душу, честь, совість - козацькому Роду!
Сотня небесна - в майбутнє стежина.
Слава Героїв – це наша зоря.
Слався в віках - ти моя Україно!
Матінко-Русь - це слов’янська сім’я!
 
R: Наша Воля - це крила лелеки!
Наша Січ - це степОвий майдан!
Україно прокинься, палає зоря!
Наша зброя – це Сила святого ДніпРа!
 
Київ, 29.10.2016 02:11=GrafBorisfen= Сафроненко Ю. А.
=GrafBorisfen@mail.ru= 067-944-52-52
PS. Рік тому, у друзів, де я залишився переночувати, я прокинувся
вночі від залишеного ввімкненим телевізора – скрізь сон я почув
пісню, яка своїм мажором мене так зхвилювала та захопила – я
крізь сон зрозумів, що це – музика та розмір до нового
Гімну України. Спросоня я ледве встиг записати останній рядочок
цієї пісні. Вранці у неті я впізнав, що це «Вечная любовь» Деніса
Майданова…
 
30.10.2016=GoldKing=