Кохали Ви мене до сліз...

Кохали Ви мене до сліз...
Кохали Ви мене до сліз,
А я пішов шукати долі,
В думках вспливали мимоволі,
Дівочий стан моїх беріз...
 
А дивний шепіт пелюсток,
В душі ще довго був луною
Та бавився її струною,
Шукав собі свій закуток...
 
Ночами бачив дивні сни
В них Ви приходили до мене,
Там ми здійсняли нездісненне
І я хмелів від чар Весни...
 
О Боже як я Вас кохав
Збирав весь смуток у долоні,
Але в сльозах були бездонні,
Чи в горі, в щасті ще не знав,
Бой сам до них я Вас кохав,
А сивий Місяць промовчав...
 
 
П.В.М 06.03.2017г.