Найсолодша з усіх

Найсолодша з усіх,
Ми були наодинці
І цілунки , як сніг ,
Як різдв"яні гостинці.
 
Та в безмежність шляхів
Полетіли ті миті
Вуста зимні , сухі
До кінця не допиті.
 
Зголоднілі вітри
Не задмуть снігурів.
На півострові криг
Жінку -ніч я зустрів.