Птах

Сховатись від усіх подалі,
десь в лісі на межі землі,
де навіть сокіл не літає,
де буде затишно мені.
Обрати там найвищу гору,
і намагатись досягти,
її вершини і краси,
здолавши всі вітри й дощі.
Нарешті стати на краєчок,
побачивши могутність брил,
зробивши подих насолоди,
упасти не відкривши крил.
К.Д.