Український Ґарик 334

Український Ґарик 334
За мотивами І. Губермана
 
Сильна Росія чудесами
і не втомилася їх плести:
тут вибирають вівці самі
собі вовків себе пасти.
 
 
Оригінал
 
Сильна Россия чудесами
и не устала их плести:
здесь выбирают овцы сами
себе волков себя пасти.