Я – всіх люблю!..

Я – всіх люблю!..
Я – всіх люблю!
Хай, навпаки,-
Ненависть всіх мине!
Бо,- все роблю,
Щоб крізь віки
Пробачили мене...
Є «так» і «ні»...
Як і завжди,
Тікаю від біди!
У цій війні-
Десь, в стороні!
Та, - хрін там! «Наслідив»...