Чи хитнеться для тебе світ?

Чи хитнеться для тебе світ?
Як мине нескінченність літ
І зоря упаде раптово,
Чи хитнеться для тебе світ,
Якщо згублю назавжди слово?
Як розтане далекий спів
У жаданих обіймах тиші,
Чи помітиш ти що у днів
Навіть погляди стануть інші?
Чи відчуєш ти смак журби?
Чи запалиш думок лампадку?
Чи такої нема доби,
У якій заслужив на згадку?