Не знаю як нам....

Не знаю як нам....
Не знаю люди, як усім нам жити,
Дивитись в очі матерям содат.
Вони зів’яли як зірвАні квіти
Від болісних і незворотніх втрат.
 
Як повернути матері дитину,
Загоїти як рану на душі.
Піднятись із колін мусить Україна
І вигнати до біса ворожин.
 
Не знаю, як можна забавлятися,
Коли у тебе вдома почалась війна .
У роскоші у вкраденій купатися,
Коли і гідність і душа гнила.
 
Не знаю, як ще не заціпило
Від наглої смердючої брехні,
Коли суспільство брихуну повірило,
Як не здригається, скажіть, він увісні.
 
Як можна рідний дім паскудити,
Солодко з’їв і майже тут насрав.
За ці слова мене судити будете
Та наболіло вже ,тому так написав.
Сосєдка О.Д. 17.04.2017 р.