Для ранку ніч диктує телеграму

Для ранку ніч диктує телеграму
Для ранку ніч диктує телеграму,
У ліхтарях хитається блакить,
Ідуть далекі вогники від храму
І колесо історії рипить.
Весняне перешіптується листя
(щось про неділю, радість та уклін),
І вдалині прокочується містом
Та розсипає срібло чистий дзвін.