Господу хвала!

Господу хвала!
Господу хвала!
 
Я візьму у руки пасочку духмяну,
Хоч іще я зростом трішечки мала,
У квітучу днину - гарну і весняну,
В Паску Великодню - Господу хвала!
15 04 2017 р
Вікторія Р