Я для тебе

Я для тебе
Я для тебе - мережка,
Я твій коник - цвіркун,
Я - твоя тепла стежка,
Я - мелодія струн,
 
Я для тебе - рятунок,
Я для тебе - запал,
Твій безцінний дарунок,
У душі ніжний шал,
 
Я для тебе - барвінок,
Я для тебе - вітрила ,
Я для тебе - затінок
І твої, любий, крила.
 
Я для тебе - свічадо,
Твій в житті Еверест,
Ти для мене відрада,
Наші долі навхрест.
08 04 2017 р
Вікторія Р