Тиждень до Великодня

Тиждень до Великодня
Вітер ганяє хмару,
Тиждень до Великодня,
Річкою ходить пара,
Тепло буде сьогодні.
Пташка співа натхненно
Десь заховавшись хитро,
Верба (уже свячена)
Радісно б’є повітря.
Світлий пейзаж прекрасний
Намалював Всевишній:
Пелюстки сіють рясно
Білоголові вишні.