Мамо, що ми є?..
Аудиозапись
Повертаюся додому, -
світ такий малий.
Повертаюся з безмежжя
нездійсненних мрій.
Незбагненними стежками
у гущавину зайшов,
вздовж та впоперек пройшов -
я там лише блукав роками...
Що мене іще чекає?
Мамо, що ми є?
Що знайдем, кого втрачаєм?
Серце ти моє...
Нескінченними шляхами
ти від себе не втічеш...
Залишився світ речей
і ти - в фіналі тої драми...
Вишні зацвітуть у квітні,
надихнуть собою світ.
Десь, у вишині блакитній -
дивоцвіт минулих літ...
Незворотньо, до нестями
поглинав безмежжя мрій...
Зупинися. Не дурій.
Себе того благаю саме...
10.04.2017