Український Ґарик 321

Український Ґарик 321
За мотивами І. Губермана
 
Біля Кремля і посольських дворів,
Як біля тюрем стоять вартовії
Ми найпильніше вартуєм вождів.
Ще шахраїв, іноземців, злодІїв.
 
 
Оригінал
 
Как у тюрем, стоят часовые
у Кремля и посольских дворов,
пуще всех охраняет Россия
иностранцев, вождей и воров.