Чортополох

Чортополох
У зірковій тиші ми удвох,
Вітерець шепоче колискову...
Вдалині цвіте чортополох,-
Вже туман лягає на діброву.
 
Дикий верес віти розпустив,
Сутінки розкрили свої крила...
Вітерець - розбійник серед нив-
Теж розп'яв свої легкі вітрила...
 
У траві запахла свіжа м'ята,
Дотик твого тіла розбудив...
Ніжні губи, як солодка вата,-
Нагадали лагідний мотив...
 
Шаленію в дотиках казкових,
Вітерець посвистує у ріг...
У обіймах солодко - вершкових,
З неба зорі падали до ніг...
05 03 2016 р
Вікторія Р