Про дитинство

Про дитинство
Дитинство моє щасливе –
Це друзі, іграшки, книжка,
Татове, - «Сама красива!»
Мамине, - «Прокидайся, мишко».
Я коли вдарюсь, не плачу,
Бо коли боляче стане
Сестричка подмуха на пальчик
І боліти він перестане.
Дитинство у спогадах буде
Й ніколи воно не мине,
Воно буде поруч усюди,
Ви тільки любіть мене.