Весняний настрій

Весняний настрій
Весна прийшла, розквітли наші душі,
Теплом огорнуті людські серця,
Грайливо сонце міцну кригу рушить,
Наповнюють бажання до вінця.
Цвіте природа, радість огортає,
І щастя у середині бринить,
Кохання у свої права вступає,
Та у душі мелодія дзвенить.
І ллється всюди пісня солов’їна,
В гармонії природа пребува,
Приносить віру кожна нова днина,
Здійсняться наші мрії всі сповна.