Під впливом Шевченко

А мені моя земля мила,
Тому коли буду в домовині
Не хочу іншої землі над собой
Як рідній землі України.
Хочу чути я Дніпро над головою
Шум дальнього гаю
Щоб чути мог як українські дівчата
Пісні своі сшпівають.
Нехай десь буде поле,
А на полі колоситься жнива,
Тоді буду знати,
Що батькіщіна моя жива.
Нехай розквітає вона
На радість,на щастя людині.
І в серці кожного звучить
Слава! Слава Україні!