Тускло блестят крыши

Тускло блестят крыши
Падает ночь
Влагой,
Тускло блестят
Крыши,
Будет весны
Благо,
Будет рассвет
Тише.
Будут мечты
Звонче,
Будут цвета
Чище…
Я у окна.
Молча.
Тускло блестят
Крыши.