О, жінко!

О, жінко!
О, жінко!
 
 
О, жінко! Ти - окраса сьогодення,
Красою обдарована сповна.
В тобі живе вогонь мого натхнення,
У тебе закохалася й весна...
 
О, жінко! Ти - окраса мого дому,
Ти - доленосна зірка на путі...
Ти - сила, що лікує біль і втому,
Ти - світла радість у моїм житті.
 
О, жінко! Ти - і щастя й божевілля,
В душі моїй ти - лагідний мотив...
Твоя любов - це приворотне зілля
Та ліки від моєї самоти.
10 02 2017 р
Вікторія Р