Український Ґарик 310

Український Ґарик 310
За мотивами І. Губермана
 
Перспективная ідея!
Свіжий образ іудея:
поголовного агресора
від кравця і до професора.
 
 
Оригінал
 
Перспективная идея!
Свежий образ иудея:
поголовного агрессора
от портного до профессора.