Я для тебе

Я для тебе
Я для тебе у спеку зливою,
Ти для мене узимку шубою...
Стану в голод для тебе нивою,
Буду завжди для тебе любою!
 
Я для тебе у темінь зірочка...
Ти для мене - серпнева нічка..
Ти для мене в пустелі гілочка,-
Я для тебе свята водичка...
 
Я для тебе у мріях,- ластівка-
Ти для мене - у полі хмарка..
Ти для мене у будні - пасіка ,-
Щоб від меду твого стало жарко...
 
Я тебе позову мізинчиком,-
Щоб посіяв в душі волошки,-
А сама,- у твій сон промінчиком-
Заспокою чуття хоч трошки...
 
Я для тебе - солодка вата,-
Ти для мене,- як пучка солі!
Ти для мене - як щастя в хату,
Найсвітліша частина долі!!!
10 08 2015р
Вікторія Р