Хто я?

Що в мене є? Чого немає?
Що бачила? Чого не знаю?
Питання вiчностi минаю
I все ото якось живу. 
Що знать не хочу - забуваю,
Своє минуле презираю.
"I не було того, я знаю"
Себе обманюю й мовчу. 
Спорiдненнiсь з ким справжню маю?
Ким є насправдіi, я не знаю..
Своє минуле проклинаю, 
I лиш тихесенько кричу...

Та знаю, знаю, я все знаю,
Тому i через це страждаю.
Питання вiчностi минаю
I все ото якось живу.

Хто ви i де? Та я мовчу...