В обiймах музи
В обіймах музи я живу,
Вона мене не покидає!
Схилились верби на ставу,
За ними сонечко сідає.
Находить вечір голубий,
За ним і ніч жадана прийде
Горить намисто горобин,
Багаття осені не скривдив.
Пташині стихли голоси,
Природа зачаїла чари,
Тихенько , пошепки ліси
Вбрання барвисте вже втрачають.
Краса та падає в траву,
Поміж деревами кружляє…
В обіймах музи я живу,
Вона мене не покидає.