Закривай очі, закривай душу

Закривай очі, закривай душу.
Кожної ночі самотньо зникаєш.
Як океани впиваються в сушу,
Так ти щоденно біль відчуваєш.
 
Серце невпиннеє не вгамувати.
Слухаєш в тиші - в грудях німіє.
Та ти не можеш нічого сказати,
Адже ніхто тебе не розуміє.
 
День на мажорі в ніч поринає,
Де ти не взмозі все приховати.
Темно в кімнаті, піано заграє -
Мить, коли варто собі не брехати.
 
Твої бажання спраглі до тіла,
В них є покірність і ніжність теж.
Наскільки вабить тебе дана сила?
Збережеш правила або без меж?
 
Сховай бурштин, наче той діамант.
Він вбереже тебе від заметілі.
Тепла та затишку точний гарант -
Що залишає відмітки на тілі.
 
© Христина Кошурба