Sangra tango

Аудиозапись

Sangra tango by Luizo Vega
The performance found its inspiration between two main sources: Buenos Aires' tango at the time when it was danced amongst men, and the representation of the biblical tale of the Brothers Cain and Abel.
Matches tango's passion and intuitive domination, following gradually the protagonists towards a real violent climax.
Движение. Ещё. Навстречу.
̶О̶б̶ъ̶я̶т̶ь̶е̶ ̶н̶е̶ж̶н̶о̶е̶.̶ ̶ Захват.
 
Почти темно. Круг света. Вечер.
Рука. ̶Ж̶е̶л̶а̶н̶ь̶я̶ ̶а̶р̶о̶м̶а̶т̶.̶
 
Лицом к лицу. Ладонь. ̶Л̶а̶с̶к̶а̶е̶т̶.
Кулак. Касание. Удар.
 
Рывок. Упорство. Направляет.
Торс обнажённый. ̶Т̶е̶л̶а̶ ̶ж̶а̶р̶.̶ ̶
 
Глаза в глаза. Толчки. Круженье.
Вдох. Выдох. Пауза. Бросок.
 
Взгляд. ̶П̶о̶ц̶е̶л̶у̶й̶. Сопротивленье.
Шаги по кругу. Выпад. Блок.
 
Стремленье. Ненависть. ̶П̶о̶к̶о̶р̶н̶о̶с̶т̶ь̶.̶ ̶
Knock-out. Едкий пот. И кровь.
 
Пол. Удушенье. Иллюзорность.
Улыбка.
Ласка.
̶И̶ ̶л̶ю̶б̶о̶в̶ь̶ ̶…
 
2014.09.05.
 
*аудиотрек — Osvaldo Pugliese/La Yumba