вірш про маму

До нашого чарівного села,
Іде яскрава та ніжна весна.
Жіноче свято нам несе,
Та радість у домівки принесе.
 
Хочу сказати велике "дякую",
За щіру материнску любовь твою.
За недоспані ночі,
І за твої заплакані очі.
 
Моя мамо рідна душа,
Пригортає мене як мале пташа.
Міцно обіймаєш, цілуєш,
Та говориш найприкрасніші слова.
 
"Моє пташення все буде добре,
Так багато неправди кріз,
Скільки виплакано сліз,
Слухай завжди своє серце.