Добро сторицею воздасться

Посповідатись перед Богом, совістю й людьми
У Великодній піст повинні ми,
Проводити його в молитвах,добрих справах.
Господь же Всемогутній і Ласкавий
Гріхи відпустить і простить провини,
Тоді усе недобре нас покине.
Прощаймо один одному образи -
І стане легше на душі одразу.
Коли покаємося ревно й щиро,
Тоді Господь благословить нас миром.
Творім добро, бажаймо ближнім щастя,
Тоді усе сторицею воздасться.
 
2003 р.