щодо хресної ходи під проводом Московського патріархату

Святою Хресною ходою,
Йдіть до Москви і охрестіть
Свого царя , його покої ,
Ненависть люту остудіть !
*******************************
А трохи згодом , пильно-пильно
В майбутнє гляньте , Й буде там ,
Квітуча Україна вільна
Єдиний Християнський храм.
*******************************
Не буде Патріарших джипів
Скінхедів схиблених в юрбі ,
Вірян , що назавжди засліпли
І що зневірились в собі.
**********************
Не буде на дніпровських схилах
І духу клятої орди ,
Бо дух Російський нам не милий ,
Й не буде хресної ходи ,
Під сірим батогом Кирила
Бо у дніпровської води
Єдина Християнська віра !!!
Олександр Квітень
30 липня 2016 року смт. Городок