Допоки світ для нас

Я зізнавався у коханні
За плечі ніжно обіймав
Відчувши всі твої страждання
З тобою разом я страждав
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Крізь галас днів ,крізь ночі тишу
Не можу зрозуміти знов
Невже на самоті залишиш
Невже не віриш у любов
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Я знаю що на смак гіркою
Буває правда без прикрас
Що я для тебе , я з тобою
Допоки світ для нас
 
Олександр Квітень 18 вересня 2008 року
м.Верховина