НАС ПАМ'ЯТАЮТЬ

Нас пам'ятає море
І хвилі нас чекають
На скелях; там, де зорі
Чекають нас і навіть
По мало-малу гаснуть,
А потім - вкрай згасають,
Щоб просто в море впасти;
Зробивши те, що мають.
Нас вітер пам'ятає,
Що бігає по полю,
Південним теплим краєм
І всім кричить про волю.
Минуле не забути
І те, що буде - має.
Нам треба повернутись,
Бо нас там пам'ятають...
 
 
Kiev. 24.02.17.