Покаже час

Весна цвіла пахучою черемхою
І літо кликало в трояндовий розмай,
Багряний вогник осені легесенько
Тремтітиме на вітрі зазвичай.
 
Там і зима снігами-заметілями
Й морозами лякатиме усіх.
Так день за днем крізь сито літ відсіється.
Що ж по собі залишити ти зміг?
 
Чи пам"ятатимуть тебе колись за справами
Та за діяннями корисними для мас?
Чи оповив своє життя ти славою,
А чи ганьбою.Це покаже час.
 
2016 р.