Масляна

Напекли млинців смачних,
Запасли сметани й сиру,
Підмішали туди сміх,
Всіх у гості запросили.
 
Приспів:
 
Масляна, масляна
З піснями і танцями,
Жартами веселими
Йде містами й селами.
 
Хоч лежить надворі сніг,
Вже запахло первоцвітом,
Зиму проведем як слід,
Будем весноньці радіти.
 
Приспів:
 
Бо душа хоче тепла,
Прагне затишку й любові.
Цій традиції чудовій
Шану віддаєм сповна.
 
Приспів:
 
2016 р.