Чи не варто...?

Чи не варто...?
Ні, не варто жаліти себе в цім безжальнім житті,
подивись навкруги, пошукай кому гірше за тебе.
Чи невже ти такий безпорадний, щоб нити... Нетреба,
так безглуздо жаліти себе - бути просто жалким...
 
Так погано тобі, що ти можеш звалитись в безодню,
і, не вже, ти не маєш бажання зійти до олімпу?
Чи не варто тобі, може бути появлення німбу...?
Тільки ситий не може ніяк зрозуміти голодних...
 
© Сергей Куринный ‎‎‎‎ ‎‎‎‎‎‎21 ‎февраля ‎2017 ‎г., ‏‎17:45:24