Та, де ж той, мій Янгол літає?..

Та, де ж той, мій Янгол літає?..
Та, де ж той, мій Янгол літає?
Не бачу його і не чую...
У небо високе кричу я
До хрипу у горлі!..
Загравою небо палає,
Неначе крові напилося...
На мить мені, знаєш, - здалося,
Що, - й небо в неволі!
А, раптом – у далі покличе
Широка і рівна дорога,
Де Славу співатиму Богу
На кожному кроці?
В солоному поті обличчя,
В кулак заховавши мозолі,
Мені припекло, як ніколи,
За щастя боротись!..