У небі гуси пролетіли…

У небі гуси пролетіли…
У небі гуси пролетіли…
Здалося, - череда корів.
І наркоман оторопілий,
Що блекоти якоісь з’їв, -
Дивується… І, сам до себе:
«А що ж вони їдять отам?
Мабуть, «травичка» є на небі.
Це ж, треба? – Повезло скотам…»