Больной компьютер A sick computer

С грустью я за столик сел.
Наш компьютер заболел...
Видно, вирус очень тяжкий,
До чего ж пищит, бедняжка!
 
Мама вызвала врачей.
Приезжайте поскорей!
Будем с кружкой ждать на лавке,
Не забудьте чаю с травкой.
 
А врачи уж тут как тут!
Жаль, в больницу заберут.
Вряд ли это грипп свиной,
Скоро выпишут домой.
 
Друга вылечу я сам.
Я ему лекарство дам -
Чтобы сбить температуру,
Чай налью в клавиатуру!
 
A sick computer
 
Many tears fill my eyes,
I don't listen to the tutor.
Oh my poor sick device!
Virus lodged in my computer.
 
We have quickly called the doctor.
He will help my friend perhaps.
Doctor, fly on helicopter,
Don't forget your useful herbs!
 
Doctor's eyes are kind and blue.
"He needs clinic, I am sorry.
No, it isn't a swine flu.
He'll recover! Please, don't worry!"
 
I will make good tea with herbs.
I will treat him, I'll be slow
Put in keyboard in few steps,
So the temperature is low!