Розрада

Розплелися в дощах сиві коси осіннього неба
 
Розгубились сріблясті краплинки води
 
Ти із сумом сказав, що мовчати не варто...не треба...
 
Ти мені розкажи, що на серці болить -розкажи....
 
Не сумуй.Все минає.
 
І дощі...і печалі...
 
Лиш любов не вмирає,
 
Ти повір, я це знаю...
 
Не сумуй-час стирає
 
І образи....і втрати...
 
А любов не вмирає,
 
Зберегти її варто.
 
 
Розкажи, як туман огортав твої плечі і руки...
 
Як із синіх очей спогляда неминучості тінь...
 
Що у парі тепер із коханням довічна розлука...
 
І нема порятунку!!! Я вірю, єдина...А в тім...
 
 
не сумуй, все минає
 
І дощі і печалі...
 
А любов не вмирає,
 
Ти повір, я це знаю.....
 
 
Ти не плач, я і так розумію, кохана,-це ОСІНЬ...
 
ЇЇ фарби не схожі на ті, що були у весни...
 
Тільки як мені бути- тебе я кохаю ще й досі...
 
Але ти розлюбила мене. В тім я винен....Прости...
 
 
Не сумуй, час стирає
 
і образи і втрати
 
Лиш любов не вмирає
 
Берегти її варто.
 
 
Не сумуй, все минає
 
І дощі...і печалі....
 
Лиш любов не вмирає
 
Ти повір.- я це знаю....
 
 
 
 
© Copyright: Светлана Зиновская, 2017
Свидетельство о публикации №117021004995