літній ранок.

По сині неба розлилося літо
 
 
 
Златавим сяйвом сонячних плетінь.
 
 
 
Упало у обійми ніжні світла,
 
 
 
І темним шовком затремтіла тінь.
 
 
 
І відступила прохолода ночі:
 
 
 
Як лебідь чорний на озернім тлі
 
 
 
Здіймає крила, мов злетіти хоче...
 
 
 
Та стали крила в ночі замалі.
 
 
 
 
© Copyright: Светлана Зиновская, 2017
Свидетельство о публикации №117021004926