=====

Повертаюсь у думках щоночі
 
я до тебе, лише стулю повіки.
 
 
 
 
Не зігріють твої ясні очі
 
мого серця. Відтепер й вовіки.
 
 
 
 
Я собі повірю, що забула..
 
І тобі повірю, що чекаєш...
 
 
 
Вітерцем чола твого торкнула,
 
А ти й не знаєш....................